Vepřová žebra se salátem coleslaw

Žebra vyndejte z obalu a společně se šťávou je přendejte na grilovací tácek, který je umístěný na rozpáleném grilu. Pokud možno přiklopte gril poklopem a pečte 20 minut. V průběhu několikrát kontrolujte a žebra obracejte. Zelí a řepíkatý celer nakrájejte na plátky. Přendejte do mísy a přidejte najemno nakrájenou cibuli. Do mísy nastrouhejte nahrubo mrkev a vše dobře promíchejte. Ve zvláštní misce připravte dresink z majonézy, cukru, vinného octa, soli a pepře. Vše dobře promíchejte. Připravený dresink vmíchejte k nakrájené zelenině. Salát dejte ideálně na hodinu chladit do lednice.

Co budete potřebovat?

2 balení vepřových žeber sous vide
   
½ menší hlávky bílého zelí
3 menší mrkve
½ cibule
5 stonků řapíkatého celeru
1 balení majonézy (240 g)
1 lžíce cukru
3 lžíce vinného octa
  Sůl, pepř

Výrobky České chuti, které se vám budou hodit

Koupíte exkluzivně v Albertu