Vepřová žebra se salátem coleslaw
Žebra vyndejte z obalu a společně se šťávou je přendejte na grilovací tácek, který je umístěný na rozpáleném grilu. Pokud možno přiklopte gril poklopem a pečte 20 minut. V průběhu několikrát kontrolujte a žebra obracejte. Zelí a řepíkatý celer nakrájejte na plátky. Přendejte do mísy a přidejte najemno nakrájenou cibuli. Do mísy nastrouhejte nahrubo mrkev a vše dobře promíchejte. Ve zvláštní misce připravte dresink z majonézy, cukru, vinného octa, soli a pepře. Vše dobře promíchejte. Připravený dresink vmíchejte k nakrájené zelenině. Salát dejte ideálně na hodinu chladit do lednice.
Co budete potřebovat?
2 | balení vepřových žeber sous vide |
½ | menší hlávky bílého zelí |
3 | menší mrkve |
½ | cibule |
5 | stonků řapíkatého celeru |
1 | balení majonézy (240 g) |
1 | lžíce cukru |
3 | lžíce vinného octa |
Sůl, pepř |